الاثنين، 21 يناير 2013

بيكاتا بالمشروم دايت


المقادير:
1)نصف كيلو لحمة تليبيانكو (دى مخصوصة عشان البيكاتا  عشان سميكة شوية بس لو مش موجودة تقدرى تستخدمى اللحمة البوفتيك العادية )
2)2 ثمرة بصل
3)2 فص ثوم مفروم
4)ملح و فلفل اسود
5)ملعقة صغيرة بهارات لحمة
6)250 جرام مشروم (يفضل الطازج لو مفيش يبقى المعلب)

الطريقة:
1)تتبلى الحمة بالملح و الفلفل و البصل المفروم و الثوم المفروم وعصرة ليمون و بهارات اللحمة
2)تجيبى طاسة تيفال و تحطى نقطة زيت وتشوحى اللحمة عشان تتقفل مسامها
3)بتنقلى اللحمة بعد ما اتشوحت و اتقفلت مسامها فى صينية تيفال عشان مش تلزق اللحمة فيها و تحطيها فى الفرن لحد ما تستوى و لما تحسى انها هتنشف حطى شوية مياة
4)تقطعى المشروم شرايح و تحطى عليه عصرة ليمون عشان ميسودش
5)تشوحى المشروم فى نفس الطاسة اللى شوحتى فيها اللحمة عشان تاخد من طعم اللحمة
6)تطلعى اللحمة من الفرن و تحطى عليه المشروم و تجمليه بالبقدونس
و بالهنا و الشفا

دى اكلة حلوة اوى و صحية عشان مش نحرم نفسنا من حاجة و فى نفس الوقت تكون صحية



0 التعليقات:

إرسال تعليق