المقادير:
1)نصف كيلو لحمة تليبيانكو (دى مخصوصة عشان
البيكاتا عشان سميكة شوية بس لو مش موجودة
تقدرى تستخدمى اللحمة البوفتيك العادية )
2)2 ثمرة بصل
3)2 فص ثوم مفروم
4)ملح و فلفل اسود
5)ملعقة صغيرة بهارات لحمة
6)250 جرام مشروم (يفضل الطازج لو مفيش يبقى
المعلب)
الطريقة:
1)تتبلى الحمة بالملح و الفلفل و البصل
المفروم و الثوم المفروم وعصرة ليمون و بهارات اللحمة
2)تجيبى طاسة تيفال و تحطى نقطة زيت وتشوحى
اللحمة عشان تتقفل مسامها
3)بتنقلى اللحمة بعد ما اتشوحت و اتقفلت
مسامها فى صينية تيفال عشان مش تلزق اللحمة فيها و تحطيها فى الفرن لحد ما تستوى و
لما تحسى انها هتنشف حطى شوية مياة
4)تقطعى المشروم شرايح و تحطى عليه عصرة
ليمون عشان ميسودش
5)تشوحى المشروم فى نفس الطاسة اللى شوحتى
فيها اللحمة عشان تاخد من طعم اللحمة
6)تطلعى اللحمة من الفرن و تحطى عليه المشروم
و تجمليه بالبقدونس
و بالهنا و الشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق