المقادير:
1)نصف كيلو صدور فراخ
2)2 ثمرة بصل
3)2 فص ثوم مفروم
4)علبة زبادى لايت
5)ملعقة مستردة صغيرة
6)ملح و فلفل اسود و بهارات
7)فلفل الوان
الطريقة:
1)تقطعى الفراخ مكعبات و تتبليها بالملح و
الفلفل و عصرة ليمون و البهارات و الزبادى اللايت و المستردة و سيبيها فى التتبيلة
مش اقل من ساعتين
2)قطعى الفلفل الالوان شرايح و شوحيه فى طاسة
تيفال مع نقطة زيت
3)جيبى طاسة تيفال و حطيها على النار لما
تبقى سخنة مولعة حطى الفراخ اديها صدمة لحد ما تتقفل مسامها عشان مش تجيب ميتها
4)حطى الفراخ على الفلفل الالوان المتشوح
و اقعدى شويحها مع الفراخ لحد ما تستوى و لو
حاسة انها هتنشف حطى حبة مياة صغيرة
و
اغرفيها و قدميها مع مكرونة مسلوقة و بالهنا و الشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق