الاثنين، 21 يناير 2013

نجرسكو دايت


المقادير:
1)فرخة كاملة منزوعة الجلد و العظم
2)لتر لبن خالى الدسم
3)حوالى 4 ملاعق كبيرة دقيق
4)مكرونة شريط

الطريقة:
1)تسلقى الفرخة
2)بعد ما تستوى الفرخة طلعيها و سيبيها تبرد و بعدين قطعيها قطع صغيرة
3)جيبى حلة و اغلى اللبن
4)دوبى 4 معالق الدقيق فى كوبايتين مياة كويس و ضيفيهم على اللبن و هو بيغلى و قلبى كويس عشان ميكلكش منك لحد ما توصلى لقوام مناسب لا سايب اوى و لا جامد اوى و حطيله شوية ملح و فلفل
5)اسلقى المكرونة
6)جيبى صينية و ادهنيها بحتة زيت بسيطةو حطى كبشة من البشاميل فى قعر الصينية
7)اخلطى المكرونة بشوية بشاميل و كل كمية الفراخ كويس و حطيها فى الصينية و دخليها الفرن تحت الشواية تاخد لون بس لان كل المكونات اصلا مستوية

و بالهنا و الشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق