المقادير:
2 كيس لسان عصفور
نص كيلو لحمة مفرومة
3 شرايح جبنة موزاريلا لايت
الطريقة:
جيبى حلة
و سبيها تسخن و حطى نقطة زيت و شوحى فيها للسان عصفور لحد ما يبقى لونه بنى
فاتح و حطى عليه مياة لحد ما المياة تغطى اللسان عصفور و سيبيه يتسوى فى المياة
لحد ما ميته تنشف
عصجى اللحمة و أنا شرحت قبل كده فى وصفات
تانية طريقة تعصيج اللحمة
جيبى صينية ادهنيها نقطة زيت بمنديل و حطى
طبقة من اللسان عصفور
حطى طبقة من اللحمة المفرومة
و اخيرا طبقة تانية من اللسان عصفور
حطى شرايح الجبنة الموزاريلا اللايت
و دخليها الفرن لحد ما الجبنة تدوب فيها بس
لان باقى المكونات مستوية
و بالهنا و الشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق