المقادير:
2 كيلو بطاطس
نص كيلو لحمة معصجة و انا شرحت فى الوصفات
اللى قبل كده طريقة تعصيج اللحمة
2 ثمرة بصل متوسط
2 فص ثوم
ملح و فلفل اسود و بهارات اللحمة
كباية عصير طماطم
نص كباية لبن خالى الدسم
الطريقة:
جيبى صينية ادهنيها بنقطة زيت و رشى شوية
بقسماط مطحون عشان الاكل مش يلزق
البطاطس قشريها و قطعيها نصين و اسلقيها فى
مياة و ملح و كمون
بعد ما تستوى البطاطس صفيها من المياة و
اهرسيها بالهراسة و حطيها فى حلة
ضيفى عليها نص كباية اللبن خالى الدسم و ملح و فلفل اسود
و حطى طبقة من البطاطس
و طبقة لحمة مفرومة
و طبقة تانية بطاطس
و اخيرا ممكن لو حابة رشى شوية جبنة مبشورة
لايت
و دخليها الفرن تاخد بس لون لان كل المكونات
مستوية
0 التعليقات:
إرسال تعليق