المقادير:
2 كوب من الفول المقشر
1 كوب من الحمص
1 ثمرة بصل متوسطة الحجم
حزمة بقدونس
حزمة كزبرة خضراء
1 بصل اخضر او ابيض
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة كمون
قليل من البهارات و قليل من الملح
الطريقة:
تنقى الفول و الحمص من الاوساخ و تنقعيهم فى
مياة 12 ساعة
تصفيهم من المياة و تطحنيهم
قشرى البصل و اغسلى و قطعى الكزبرة و
البقدونس
اخلطى جميع المقادير فى مفرمة اللحم مرتين
لحد ما يبقى خليط ناعم
ضيفى الملح و الكمون و البهارات و لو حابة
رشة شطة اوك
اعجنيها بايدك لحد ما تبقى عجينة متماسكة
ضيفى البيكنج بودر
خمريها لمدة نصف ساعة
جيبى قولت الكب كيك و ادهنىيها بنقطة زيت و
حطى العجينة و دخليها الفرن تستوى
0 التعليقات:
إرسال تعليق