المقادير:
كباية لبن خالى الدسم
كباية دقيق اسمر (انا بفضل ده عشان الدايت)بس
ممكن تحطى دقيق ابيض
بيضة
ربع ملعقة ملح
شوية زيت صغيرين
الطريقة:
انخلى الدقيق فى طبق للعجن و ضيفى الملح
حطى البيضة و اللبن و قلبى
حطى شوية لبن كمان و قلبى لحد ما تبقى عجينة
ناعمة
حطى الزيت و بقية اللبن و قلبى تانى لحد ما
تبقى ناعمة
بعد كده سيبى العجينة فى الهوا تقريبا ساعة
جيبى بعد كده طاسة تيفال و ادهنيها شوية زيت
بسيطة بمنديل كويس عشان الكريب مش تلزق
و بكبشة خدى حبة من العجينة و حطيها على
الطاسة فى النص على شكل دايرة و حركى الصينية بطريقة دائرية عشان العجينة تفرش فى
الطاسة كلها
بعد 30 ثانية تقريبا هيكون القعر احمر شوية
اقلبيها بالراحة على الوش التانى
و بعد 30 ثانية كمان تكون الكريب استوت
حطيلها اى حشو انتى عايزاه بس يكون دايت لان
دى وصفة دايت
0 التعليقات:
إرسال تعليق