الطريقة:
تجيبى الفرخة كاملة تشيلى الجلد بالكامل و تسلقيها نصف سوا
تدعكيها بالملح كويس و الفلفل و البهارات و الليمون من جوا و من برا
حطيها فى صينية مدهونة بنقطة زيت و غطيها بالالمونيوم و حطيها فى الفرن تكمل سواها
تقدم مع بطاطس محمرة دايت
و بالهنا و الشفا
تجيبى الفرخة كاملة تشيلى الجلد بالكامل و تسلقيها نصف سوا
تدعكيها بالملح كويس و الفلفل و البهارات و الليمون من جوا و من برا
حطيها فى صينية مدهونة بنقطة زيت و غطيها بالالمونيوم و حطيها فى الفرن تكمل سواها
تقدم مع بطاطس محمرة دايت
و بالهنا و الشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق